چند نمونه از مزاياي سلامتي و تغذيه اي دانه هاي كنجد :

۱۷ بازديد

چند نمونه از مزاياي سلامتي و تغذيه اي دانه هاي كنجد :


دانه هاي كنجد دانه هاي ريز و غني از روغن هستند كه در غلافها در گياه گياه زرد گياه Sesamum رشد مي كنند.


دانه هاي غيرمستقيم پوست خارجي و خوراكي دست نخورده دارند ، در حالي كه دانه هاي پوسته پوسته بدون پوسته مي آيند.


پوسته به رنگ دانه ها رنگ قهوه اي قهوه اي مي بخشد. دانه هاي پوسته پوسته از رنگ سفيد رنگي برخوردار هستند اما هنگام برشته شدن قهوه اي مي شوند.


دانه كنجد فوايد سلامتي زيادي دارد و هزاران سال است كه در طب عاميانه مورد استفاده قرار مي گيرد. آنها ممكن است در برابر بيماري هاي قلبي ، ديابت و آرتريت محافظت كنند (1 منبع معتبر).


با اين وجود ، ممكن است براي به دست آوردن مزاياي سلامتي نياز به خوردن مقادير قابل توجهي - تعداد انگشت شماري در روز - باشيد.


در اينجا چند مزيت بهداشتي دانه كنجد آورده شده است.


1. منبع خوب فيبر

سه قاشق غذاخوري (30 گرم) دانه كنجد غيرمستقيم 3.5 گرم فيبر فراهم مي كند ، كه 12٪ مقدار مصرف مرجع روزانه (RDI) (منبع 2Trusted ، منبع 3Trusted) است.


از آنجا كه متوسط ​​دريافت فيبر در ايالات متحده تنها نيمي از RDI است ، خوردن بذر كنجد به طور مرتب مي تواند به افزايش مصرف فيبر شما كمك كند (منبع 4Trusteded).


فيبر به دليل حمايت از سلامت دستگاه گوارش به خوبي شناخته شده است. علاوه بر اين ، شواهد در حال رشد نشان مي دهد كه فيبر ممكن است در كاهش خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي ، برخي سرطان ها ، چاقي و ديابت نوع 2 نقشي داشته باشد (منبع اعتماد 4).


خلاصه

يك وعده 3 قاشق غذاخوري (30 گرم) دانه كنجد 12٪ از RDI را براي فيبر تأمين مي كند ، كه براي سلامتي گوارشي شما بسيار مهم است.

2- ممكن است كلسترول و تري گليسيريدها را كاهش دهد

برخي مطالعات نشان مي دهند كه خوردن منظم دانه كنجد ممكن است به كاهش كلسترول بالا و تري گليسيريدها كمك كند - كه از عوامل خطر بيماري قلبي است (5Trusted Source، 6Trusted Source).


دانه كنجد شامل 15٪ چربي اشباع ، 41٪ چربي غير اشباع و 39٪ چربي اشباع نشده (منبع 3Trusted) است.


تحقيقات نشان مي دهد كه خوردن چربي اشباع نشده و اشباع نشده تر نسبت به چربي اشباع شده ممكن است به پايين آوردن كلسترول شما و كاهش خطر بيماري هاي قلبي كمك كند (7Trusted Source، 8Trusted Source، 9Trusted Source).


علاوه بر اين ، دانه كنجد حاوي دو نوع تركيب گياه است - ليگنان و فيتواسترول - كه ممكن است داراي اثرات كاهش دهنده كلسترول باشد (10Trusted Source، 11Trusted Source، 12Trusted Source).


وقتي 38 نفر مبتلا به چربي خون بالا روزانه به مدت 2 ماه 5 قاشق غذاخوري (40 گرم) دانه كنجد حلزون خورده ، كاهش 10٪ كلسترول LDL "بد" و كاهش 8٪ تري گليسيريد را در مقايسه با گروه دارونما تجربه كردند (منبع اعتماد 13 )

monoblog.ir
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.